Voorziening
Gebiedsgids.nl
Ouderen
Karel Doormanstraat 343
3012 GH Rotterdam
Telefoon: 
010 206 57 00

Lelie Zorggroep | Zorgwinkel in Atrium

Karel Doormanstraat 343 3012 GH Rotterdam Nederland Nederland
In de zorgwinkel in locatie Atrium van Lelie Zorg groep kunt u terecht voor allerhande hulpmiddelen, zoals bestek, krukken, looprekken en toiletverhogers. Geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 tot

In onze zorgwinkel in locatie Atrium kunt u terecht voor allerhande hulpmiddelen. Een aantal zaken hebben we voor u op voorraad, zoals aangepast bestek, krukken, looprekken en toiletverhogers. Andere hulpmiddelen die u geadviseerd worden door bijvoorbeeld de fysio- of ergotherapeut kunnen we binnen 24 uur leveren. 

U kunt in onze zorgwinkel ook terecht voor een lekker kopje koffie en een praatje. We kunnen u helpen  bij het invullen van formulieren, bijvoorbeeld als u een indicatie nodig hebt. Op donderdagmiddag kunt u tijdens het verpleegkundig spreekuur uw bloedsuiker en bloeddruk laten meten en u laten adviseren door onze verpleegkundige. In de zorgwinkel komt u ook meer te weten over ons aanbod op het vlak van wonen, zorg en welzijn. We kunnen u vertellen over onze wijkactiviteiten in en om Atrium, waarbij gezelligheid, ontspanning en ontmoeting voorop staan. Als actieve senior bent u van harte welkom! 
Verder kunt u een kijkje nemen bij onze nieuwe vorm van dagbesteding: dagbesteding op maat, voor mensen die wat ondersteuning kunnen gebruiken bij het invullen van hun dagprogramma. Bijvoorbeeld omdat ze even niet zo lekker in hun vel zitten, of vanwege een lichamelijke of verstandelijke beperking, eenzaamheid, geheugenproblemen of ter ondersteuning van hun mantelzorger. 

Zorgwinkel in locatie Atrium | Karel Doormanstraat 343 | 3012 GH Rotterdam | 010 206 57 00 (vraag naar de zorgwinkelmedewerker). 
Geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur